Our Blog

0

​1,5 week geleden gaf ik al een klein tipje van de sluier met de foto van de taart; maar vandaag was de officiële lancering dus dan kan ik het ook bekend maken. 

De afgelopen tijd heb ik mogen werken aan een nieuwe website voor de stichting Zelfhulp Friesland. Www.zelfhulpfriesland.nl 

Een stichting die mensen met elkaar verbindt doormiddel van een overzicht van verschillende hulpgroepen. Variërend van alcoholisme tot aanstaande ouders. Er staan ongeveer 41 hulpgroepen op de website vermeld die door heel Friesland te vinden zijn. Www.zelfhulpfriesland.nl is de centrale plaats waar deze groepen samen komen. 

De oude website was sterk verouderd en o.a niet geschikt voor weergave op tablet of telefoon. De huidge website voldoet aan de huidige standaarden, is geschikt voor elk schermformaat en helpt de bezoeker om de juiste informatie te vinden.

Als extra is er een nieuwbriefmodule aan de achterkant van de website geïntegreerd waardoor de mensen bij aanzet een nieuwsbrief kunnen sturen welke in dezelfde stijl van de website is. 
Al met al ben ik trots op het resultaat en is het fijn om een stichting zoals Zelfhulpfriesland.nl op deze manier verder te kunnen helpen. 

Mocht je ook op zoek zijn naar een website en graag op een ongedwongen persoonlijke wijze dit project in gaan neem dan even contact met mij op. 

Comments ( 0 )

    Leave A Comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *